Skip to content

Groene parkeerplaatsen Vlissingen

Een groene parking met hoge vochtbuffer en resistentie tegen verzakking

Huebner Lee groene parkeerplaats Naaldwijk

Grasroosters met grastegelfundatie

In Vlissingen is bij Oceanwide een nieuw parkeerterrein gerealiseerd door Aannemersbedrijf Jac. Ton uit Serooskerke. De parkeerplaatsen zijn aangelegd met grasroosters op een fundering van grastegelsubstraat.

BVB Landscaping leverde hier ruim 300 ton van het product Urban Grastegelfundatie 60-40, een draagkrachtige fundering met een grote vochtbuffercapaciteit, die de parkeerplaats resistent maakt tegen verzakkingen.

Groene parkeerplaats BVB Landscaping grastegelfundatie Vlissingen (4)

Direct een groene parking

BVB Landscaping levert vaak grastegelsubstraat met graszaad erin verwerkt. Bij deze parkeerplaats in Vlissingen is gewerkt met kunststof roosters van Hübner-Lee, waarin het gras vooraf is gekweekt, om zo direct een groen effect te realiseren.

Aangezien gras goed wortelt in Grastegelfundatie 60-40, is het gekweekte gras verzekerd van een gezonde doorgroei.

Vlissingen groene_parkeerplaats_bvb_landscaping_grastegelsubstraat_oceanwide

Grastegelfundatie voor middelzwaar verkeer

Het product Grastegelfundatie 60-40 wordt gebruikt als onderlaag voor grastegels met middelzware belasting zoals auto’s en vrachtwagens. Het product bevat een natuurlijke opstartbemesting en is gemakkelijk te verwerken. Het wordt tevens gebruikt als vlijlaag in combinatie met Urban Grastegelfundatie 70-45.

BVB Landscaping heeft in dit project de grastegelfundatie geleverd. Een erg mooi product. Het verdicht enorm goed, en is ook goed te profileren. De leveringen zijn ook prettig verlopen.” – Kasper Ton

Zoek