Skip to content

BVB Kennisbank

Het platform voor webinars, seminars en informatie over ondergrondse groeiplaatsen en substraattoepassing in het openbaar groen.

Kennissessies substraat

Wilt u meer weten over bomengranulaten, ondergrondse groeiplaatsen of substraten voor het openbaar groen? BVB Landscaping organiseert regelmatig kennisbijeenkomsten.

Samen met relevante partners organiseren we kennissessies over recente onderzoeken en ontwikkelingen. En op locatie bij gemeenten krijgen wij groen, grijs en blauw samen aan tafel om breed te spreken over het belang en de mogelijkheden van substraat in het openbaar groen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Kennisbijeenkomst of presentatie aanvragen

BVB landscaping substraat openbaar groen presentatie workshop

BVB Landscaping Onderzoek Research Duurzaamheid substraten

Productkennis

BVB Landscaping investeert doorlopend in de doorontwikkeling en verduurzaming van substraten, en in onderzoek naar nieuwe grondstoffen, verbetering van recepturen en aanscherping van productspecificaties. Hiervoor heeft BVB Landscaping een eigen laboratorium en werkt het o.a. samen met Wageningen University & Research en met KIWA Koac.

Heeft uw organisatie behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden van substraten in de openbare ruimte? Neem dan contact op voor een training of presentatie.

Informatie over onze substraten

Let’s grow together

Volg ons op LinkedIn

Zoek