Skip to content

Recreëren in Helmond

In 2020 is in Helmond het geheel nieuw aangelegde Burgemeester Geukerspark geopend. Een fraai en kleurrijk park, geschikt voor wandelen, picknicken en spelen.

BVB Landscaping Helmond Geukerspark

Kleurrijk en hittebestendig

In het Helmondse park staan 26.000 vaste planten die het hele jaar kleur geven. BVB Landscaping heeft hier het GreentoColour substraatconcept voor vaste planten toegepast.

In een interview met Gemeente Helmond valt te lezen hoe dit mooie recreatiepark is ontstaan en welke rol het substraat bijdraagt aan de uitstraling.

Terug naar projecten
BVB Landscaping Helmond Geukerspark kwaliteit duurzaamheid

Vaste planten concept

BVB Landscaping adviseerde in Helmond Green to Colour Buffer, een product met een aanzienlijk hoger leem- en lutumaandeel dan andere producten. Hierdoor houdt het meer water en voeding vast – een belangrijke eigenschap in het steeds grilliger wordende klimaat.

De producten Green to Colour Basis, Drain en Buffer zijn te vinden in onze productcatalogus.

 

GreentoColour

Het GreentoColour® vasteplantenconcept is een geregistreerd merk van onze partner Vasteplantenkwekerij Griffioen Wassenaar.

Zoek

Komt u ook naar de Floriade?

BVB Landscaping neemt op de Floriade met substraat en halfverharding deel aan kavel 127 ‘GROWING GREEN IN OUR CITIES’. Hier wordt getoond hoe in een drukke stad toch een groene openbare ruimte gecreëerd kan worden met gebruik van de juiste planten en materialen.

Kavel127 is een samenwerking van Griffioen Wassenaar, Boot & Dart, De Noordhoek, Frisia Bergum, Weijers Bloembollen, Joosten Kunststoffen, Streetlife en BVB Landscaping.