Skip to content

BVB Kennisplatform

Het platform voor webinars, seminars en informatie over ondergrondse groeiplaatsen en substraattoepassing in het openbaar groen.

Kennissessies op locatie

Wilt u informatie over bomengranulaten, substraten of ondergrondse groeiplaatsen? Is er kruisbestuiving nodig tussen gemeentelijk groen en grijs?

BVB Landscaping organiseert regelmatig kennisbijeenkomsten voor gemeenten of aannemers. Een goede manier om kennis op te doen over het belang, de kwaliteit, productie en mogelijkheden van substraten in het openbaar groen.

De presentaties worden verzorgd door Jarno van Veelen, adviseur ondergrondse groeiplaatsen en European Tree Technician, en/of Marc Spierings, business manager BVB Landscaping Benelux.

Kennisbijeenkomst of presentatie aanvragen

BVB Landscaping Marc Spierings Jarno van Veelen

BVB Landscaping Onderzoek Research Duurzaamheid substraten

Productkennis

BVB Landscaping investeert doorlopend in de doorontwikkeling en verduurzaming van substraten, en in onderzoek naar nieuwe grondstoffen, verbetering van recepturen en aanscherping van productspecificaties. Hiervoor heeft BVB Landscaping een eigen laboratorium en werkt het o.a. samen met Wageningen University & Research en met KIWA Koac.

Heeft uw organisatie behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden van substraten in de openbare ruimte? Neem dan contact op voor een training of presentatie.

Informatie over onze substraten

Let’s grow together

Volg ons op LinkedIn

Zoek

Komt u ook naar de Floriade?

BVB Landscaping neemt op de Floriade met substraat en halfverharding deel aan kavel 127 ‘GROWING GREEN IN OUR CITIES’. Hier wordt getoond hoe in een drukke stad toch een groene openbare ruimte gecreëerd kan worden met gebruik van de juiste planten en materialen.

Kavel127 is een samenwerking van Griffioen Wassenaar, Boot & Dart, De Noordhoek, Frisia Bergum, Weijers Bloembollen, Joosten Kunststoffen, Streetlife en BVB Landscaping.