Skip to content

BVB Kennisplatform

Het platform voor webinars, seminars en informatie over ondergrondse groeiplaatsen en substraattoepassing in het openbaar groen.

Kennissessies substraat

Wilt u informatie over bomengranulaten, substraten of ondergrondse groeiplaatsen? BVB Landscaping organiseert kennisbijeenkomsten voor gemeenten of aannemers. Een goede manier om kennis op te doen over het belang, de kwaliteit en mogelijkheden van substraten in het openbaar groen.

Op locatie bij gemeenten

Wij krijgen gemeentelijk groen, grijs en blauw samen aan tafel in onze kennissessies, verzorgd door Jarno van Veelen, adviseur ondergrondse groeiplaatsen en European Tree Technician, en/of Marc Spierings, business manager BVB Landscaping Benelux.

Kennisbijeenkomst of presentatie aanvragen

BVB Landscaping Marc Spierings Jarno van Veelen

BVB Landscaping Onderzoek Research Duurzaamheid substraten

Productkennis

BVB Landscaping investeert doorlopend in de doorontwikkeling en verduurzaming van substraten, en in onderzoek naar nieuwe grondstoffen, verbetering van recepturen en aanscherping van productspecificaties. Hiervoor heeft BVB Landscaping een eigen laboratorium en werkt het o.a. samen met Wageningen University & Research en met KIWA Koac.

Heeft uw organisatie behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden van substraten in de openbare ruimte? Neem dan contact op voor een training of presentatie.

Informatie over onze substraten

Let’s grow together

Volg ons op LinkedIn

Zoek