Skip to content

Kennisplatform BVB Landscaping

Dè plek voor kennis over groeimedia, ondergrondse groeiplaatsen en substraattoepassing in het openbaar groen. Bekijk hier onze webinars of organiseer uw kennisbijeenkomst.

Kennis delen

Heeft uw organisatie informatie nodig over bomengranulaten, substraten of (ondergrondse) groeiplaatsen in bijvoorbeeld stedelijk gebied?

BVB Landscaping organiseert regelmatig kennisbijeenkomsten en presentaties voor gemeenten, aannemers en andere doelgroepen. Een goede manier om kennis uit te wisselen over het belang, de productie, kwaliteit en mogelijkheden van substraten in het openbaar groen.

De presentaties worden verzorgd door Jarno van Veelen, BVB Landscaping adviseur en European Tree Technician, en/of Marc Spierings, business manager Landscaping Benelux.

Kennisbijeenkomst of presentatie aanvragen

BVB Landscaping Marc Spierings Jarno van Veelen

BVB Landscaping Kwaliteit duurzaamheid substraten openbaar groen groeimedia

Productkennis

BVB Landscaping investeert doorlopend in de doorontwikkeling en verduurzaming van substraten, en in onderzoek naar nieuwe grondstoffen, verbetering van recepturen en aanscherping van productspecificaties. Hiervoor werkt BVB Landscaping o.a. samen met Wageningen University & Research en met KIWA Koac.

Heeft uw organisatie behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden van substraten in de openbare ruimte? Neem dan contact op voor een training of presentatie.

Informatie over onze substraten

Let’s grow together

Volg ons op LinkedIn

Zoek

BVB kwaliteitssubstraten nu ook in Noord-Nederland verkrijgbaar!

Vanaf 1 mei 2021 zijn BVB Landscaping en Donker Groen een intensief samenwerkingsverband aangegaan. Op hun productielocatie in Sneek zal Donker Groen vanaf heden de kwaliteitssubstraten van BVB voor Noord-Nederland gaan produceren. Hiermee creëren we landelijke dekking in het leveren van kwaliteitssubstraten voor het openbaar groen!
Lees meer over onze partners op de pagina Over ons.