Skip to content

Groene parkeerplaats Vlissingen

Groene parking met hoge vochtbuffer en resistentie tegen verzakking

Groene parkeerplaats BVB Landscaping grastegelfundatie Vlissingen (4)

Direct een groene parking

In Vlissingen is bij Oceanwide een nieuw parkeerterrein gerealiseerd door Aannemersbedrijf Jac. Ton uit Serooskerke. De parkeerplaatsen zijn hier uitgevoerd in grasroosters op een fundering van grastegelsubstraat. BVB Landscaping leverde hier ruim 300 ton van het product Urban Grastegelfundatie 60-40, een draagkrachtige fundering met een grote vochtbuffercapaciteit, resistent tegen verzakkingen.

BVB Landscaping levert vaak grastegelsubstraat met graszaad erin verwerkt. Hier is gewerkt met kunststof roosters van Hübner-Lee, waar het gras in gekweekt was, om zo direct een groen effect te realiseren. Omdat gras goed wortelt in Grastegelfundatie 60-40, is het gekweekte gras verzekerd van een gezonde doorgroei.

Vlissingen groene_parkeerplaats_bvb_landscaping_grastegelsubstraat_oceanwide

Grastegelfundatie

Het product Grastegelfundatie 60-40 wordt door BVB Landscaping gebruikt als onderlaag voor grastegels met middelzware belasting zoals auto’s en vrachtwagens. Het product bevat een natuurlijke opstartbemesting en is gemakkelijk te verwerken. Het wordt tevens gebruikt als vlijlaag in combinatie met Urban Grastegelfundatie 70-45.

BVB Landscaping heeft in dit project de grastegelfundatie geleverd. Een erg mooi product. Het verdicht enorm goed, en is ook goed te profileren. De leveringen zijn ook prettig verlopen.
– Kasper Ton

Zoek