Skip to content

BVB Landscaping - Substraten voor golfbanen & sportvelden

BVB Landscaping ontwikkelt en produceert substraten voor golfbanen en sportvelden. Door intensieve samenwerking met aanleg- en onderhoudsbedrijven, greenkeepers en fieldmanagers werken we doorlopend aan optimalisering van onze producten. Zo brengen we uw grasmat of green in topconditie.

Onderzoek & Ontwikkeling

BVB Landscaping investeert doorlopend in optimalisatie van haar sportveld- en golfbaansubstraten. Als onderdeel van een groter productiebedrijf in substraten voor het openbaar groen, beschikt BVB Landscaping over een eigen onderzoeksafdeling en hoge kwaliteitsstandaarden. Ons team werkt intensief samen met onderhoudsbedrijven, greenkeepers en fieldmanagers, en verricht doorlopend onderzoek op proefvelden. Tijdens praktijkdagen werken we regelmatig mee op de greens en grasmatten van sportaccommodaties. De inzichten die BVB Landscaping hier vergaart, zetten we in bij de optimalisatie van onze producten - en uw grasmat of greens.

Kwaliteitsborging kwaliteitscontrole substraat BVB Landscaping De Lier

Bodemanalyse & maatwerk

Er komt veel kijken bij een golfbaan of sportveld in topconditie. In veel gevallen is een bodemanalyse wenselijk om de situatie in kaart te brengen. Een analyse maakt de granulaire samenstelling, het organische stof gehalte, de pH-waarde en de aanwezige voedingselementen inzichtelijk. Op basis hiervan wordt de optimale productsamenstelling bepaald en wordt er een maatproduct samengesteld.

Advies over sportveld of greens

Advies nodig over aanleg of onderhoud van uw sportveld of greens? Neem contact op met Vincent Kok, onze adviseur golfbaan- en sportveldsubstraten.

Zoek